Impressie Open Dans 2010
 

Open Dans Festival 2010

Dit is de website voor Open Dans 2010, voor de huidige editie ga naar www.opendans.nl.

Op 4, 5 en 6 juni 2010 vindt het festival Open Dans plaats in LPII, Wilhelminakade 326, Rotterdam.

  • Open Dans is een uniek Rotterdams festival waarbij een mix van stijlen, disciplines en mogelijkheden samen komen.
  • Open Dans geeft nog onontdekte, verrassende dansmakers een podium.
  • Open Dans is drie dagen lang een explosie van genres van modern tot hiphop en van tap tot buikdans.

Sta OPEN en laat je verrassen !

Tickets kosten maar € 5,- / € 7,50 per middag of avond, passe-partout voor 3 dagen slechts € 25,-

 

08.06.10

Bedankt voor een succesvol festival!

Het Open Dans festival voor 2010 is voorbij. Na een zeer intensieve voorbereidingsperiode zijn wij, Janne en Jan, enorm blij met hoe goed het festival is verlopen. Het was fantastisch om te zien dat het programma dat we hebben samengesteld goed ontvangen is door het publiek.

 

We zijn erg dankbaar voor de hulp van de onmisbare vrijwilligers, de aanwezigheid van de vele bezoekers en natuurlijk de inbreng van de dansmakers en dansers. Het festival was niet mogelijk geweest zonder de steun van co-producent LP II, Stichting Sanne en natuurlijk de subsidiegevers. In het colofon vind je de namen van de verschillende freelancers die ons geholpen hebben.

 

Speciale dank gaat uit naar de mannen van MESS die, ondanks alles, heerlijke maaltijden hebben bereid voor de bezoekers en medewerkers van het festival.

 

Alle feedback die we kunnen gebruiken voor een volgende editie is zeer welkom op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Een laatste verzoek: heb je foto's of video gemaakt tijdens het festival, dan zouden we erg blij zijn als je dat met ons wilt delen. Wij kunnen het gebruiken in de PR van een volgende editie, en zullen het ook doorgeven naar de dansers en dansmakers.

Op de foto upload pagina lees je meer over hoe je het materiaal het beste naar ons kunt sturen.

 

04.06.10

Voorverkoop sluit vrijdagmiddag

De voorverkoop voor het festival sluit vrijdagmiddag, rond 16.00u. Zorg dus dat je voor die tijd je kaartje hebt gekocht. Aan de kassa zullen ook nog kaarten te koop zijn, vanaf 19.30 uur zijn de deuren open.

 

Online voorverkoop Tickets

 

De voorbereidingen zijn bijna afgerond, het wordt een inspirerend weekend!

 

01.06.10

35 voorstellingen, maar ook nog meer...

Over een paar dagen is het zo ver, vrijdagavond barst het 3-daagse festival Open Dans los met een bomvol programma van 35 voorstellingen.

 

Maar naast het zien van de vele voorstellingen zal er ook ruim gelegenheid zijn om lekker te genieten van een relaxte festivalsfeer, onder het genot van een drankje en (h)eerlijk biologisch eten verzorgd door MESS, die koken tot performance hebben verheven.
Na de voorstellingen stoppen we natuurlijk niet met dansen: dans zelf mee op de beats van DJ Wombell, DJ Gees Voorhees, DJ Eva en DJ Afrobot. En mocht je toch echt even iets anders willen: op zaterdagmiddag is het fotomuseum vrij toegankelijk tot 20u vanwege de feestelijke opening van de zomertentoonstelling 70s. Tip: het middagprogramma eindigt rond 18u, genoeg tijd om even een hapje te eten en de tentoonstelling te bekijken.

 

De voorverkoop sluit vrijdag, dus koop nog snel je kaartje, makkelijk online of in de Rotterdam.info shop op de Coolsingel.