Impressie Open Dans 2010
 

Bedankt voor een succesvol festival!

08.06.10

Het Open Dans festival voor 2010 is voorbij. Na een zeer intensieve voorbereidingsperiode zijn wij, Janne en Jan, enorm blij met hoe goed het festival is verlopen. Het was fantastisch om te zien dat het programma dat we hebben samengesteld goed ontvangen is door het publiek.

 

We zijn erg dankbaar voor de hulp van de onmisbare vrijwilligers, de aanwezigheid van de vele bezoekers en natuurlijk de inbreng van de dansmakers en dansers. Het festival was niet mogelijk geweest zonder de steun van co-producent LP II, Stichting Sanne en natuurlijk de subsidiegevers. In het colofon vind je de namen van de verschillende freelancers die ons geholpen hebben.

 

Speciale dank gaat uit naar de mannen van MESS die, ondanks alles, heerlijke maaltijden hebben bereid voor de bezoekers en medewerkers van het festival.

 

Alle feedback die we kunnen gebruiken voor een volgende editie is zeer welkom op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Een laatste verzoek: heb je foto's of video gemaakt tijdens het festival, dan zouden we erg blij zijn als je dat met ons wilt delen. Wij kunnen het gebruiken in de PR van een volgende editie, en zullen het ook doorgeven naar de dansers en dansmakers.

Op de foto upload pagina lees je meer over hoe je het materiaal het beste naar ons kunt sturen.