schrijf je in op de maillijst

 

Tickets, donaties en sponsors

15.08.13

Dit jaar heeft Open Dans helaas weinig subsidies gekregen, alleen stichting Volkskracht heeft een bijdrage gegeven. Verder heeft Crumpler een mooie cameratas ter beschikking gesteld als prijs voor de video-competitie.

Toch gaat het evenement door, omdat veel Rotterdamse dansmakers er van overtuigd zijn dat hun werk gezien mag & moet worden. Steun daarom deze onafhankelijke Rotterdamse makers en kom naar Open Dans, een ticket kost maar 10 euro, en donaties zijn ook zeer welkom.

Bestel je tickets en doe een donatie via tickets.opendans.nl

 

31 Augustus 20.00 uur

Locatie: Roodkapje, Teilingerstraat 128, Rotterdam kaart

Er zal vooraf geen tijdschema bekend gemaakt worden, kom dus vanaf 20u en laat je verrassen!

Voorverkoop en donaties

Helaas is het dit jaar niet gelukt om voldoende subsidie te vinden. Om de makers en dansers toch te kunnen belonen wordt er gewerkt met een minimaal budget voor alle andere zaken zoals flyers, techniek en organisatiekosten.

Jij kunt Open Dans helpen door je kaartje alvast in de voorverkoop te kopen, en daarbij ook een donatie aan de makers doen.

Ga nu naar de Ticketshop

Programma Overzicht

In tegenstelling tot vorige edities zal deze keer de focus liggen op nieuwe solo's van Rotterdamse dansmakers. In een danssolo kan bij uitstek de signatuur van de maker herkend worden, daarmee is het de perfecte gelegenheid om de ontwikkelingen en interesses van deze makers te zien.

Makers die hun werk laten zien zijn (klik op een naam voor meer informatie)