schrijf je in op de maillijst

Beelden bij deze voorstelling
 

W2 & Dancers / Experience Zoë

Een Ariëltasje met Yoki-drink, oude platen en tamagotchi's. Dit zijn slechts een paar voorwerpen die ter sprake kwamen terwijl choreografen William Lü en Pauline Elvira Weijs in het verleden van danseres Zoë Wijnsouw aan het graven waren. Na een paar keer met Zoë gewerkt te hebben, raakten choreografen William Lü en Pauline Elvira Weijs zo geintrigeerd door deze energieke en ambitieuze jonge danseres dat ze besloten een solo voor en over haar te maken. De reis die ze samen zijn begonnen blijkt een doorgaand traject te zijn van vertrouwen, groeien, rouwen en herinneren, dat dan ook niet stopt na dit eerste optreden. Wat u vanavond zult zien is slechts een glimp van het begin van onze reis in Experience Zoë.

Credits

Conept en choreografie: Pauline Elvira Weijs & William Lü
Productie: W2 & Dancers
Dans: Zoë Wijnsouw
Muziek: mix door Oscar Alblas

Met dank aan de SKVR voor het beschikbaar stellen van hun studio's

/// ENGLISH ///

A 'Little Mermaid' bag with a yoghurt drink, old records and tamagochis. These are just a few things that came up while choreographers William Lü and Pauline Elvira Weijs were opening the door to Zoë's past. After working with Zoë for a couple of times, Lü and Weijs were  intrigued by this energetic, passionate and ambitious young dancer that they decided to make a solo for her and about her. The journey they stepped into together turned out to be an ongoing development of trust, growing, grieving and memorizing; which will still continue after this performance. What you will see tonight is just a glimpse to the beginning of our journey into Experience Zoë.

Credits

Concept and choreography: Pauline Elvira Weijs & William Lü
Production: W2 & Dancers
Dance: Zoë Wijnsouw
Music: mix by Oscar Alblas

Thanks to SKVR for letting us use their studio space

 

xpZoe

31 Augustus 20.00 uur

Locatie: Roodkapje, Teilingerstraat 128, Rotterdam kaart

Er zal vooraf geen tijdschema bekend gemaakt worden, kom dus vanaf 20u en laat je verrassen!

Voorverkoop en donaties

Helaas is het dit jaar niet gelukt om voldoende subsidie te vinden. Om de makers en dansers toch te kunnen belonen wordt er gewerkt met een minimaal budget voor alle andere zaken zoals flyers, techniek en organisatiekosten.

Jij kunt Open Dans helpen door je kaartje alvast in de voorverkoop te kopen, en daarbij ook een donatie aan de makers doen.

Ga nu naar de Ticketshop

Programma Overzicht

In tegenstelling tot vorige edities zal deze keer de focus liggen op nieuwe solo's van Rotterdamse dansmakers. In een danssolo kan bij uitstek de signatuur van de maker herkend worden, daarmee is het de perfecte gelegenheid om de ontwikkelingen en interesses van deze makers te zien.

Makers die hun werk laten zien zijn (klik op een naam voor meer informatie)